Loading
loading..

Testimonials

"Sinds 2011 maak ik pasfoto’s met de DPS-systemen. Service en begeleiding vind ik heel belangrijk en die zijn super. De systemen werken heel eenvoudig (zo dat iedereen er mee kan werken bij ons) en geven professionele kwaliteit foto’s. Dit heeft mijn aantal klanten en dito omzet vervijfvoudigd."

- A. Ten Hove
Cadeau Chateau, Almere

***************************************************************************

"Als pasfoto-fotograaf is het belangrijk om klanten “à la minute” te kunnen bedienen. Zij verwachten topkwaliteit in “no-time”. Hiervoor heb ik, na veel prospecteren, gekozen voor het pasfoto-systeem van DPS. Ik kan je verzekeren dat kwaliteit, technische ondersteuning, behulpzaamheid en vriendelijkheid… gewoonweg top zijn. Meer moet dit niet zijn…."

- Rudy Somers
KLIK-Graphics, Brasschaat

***************************************************************************

"Wij zijn sinds de opening (2016) van onze tabak-gemakszaak (Primera) direct gestart met pasfoto’s maken met ID station.

ID station is meteen klaar voor gebruik en met een kleine training op de werkvloer wordt je snel vertrouwd met het maken van pasfoto’s.

Alle medewerkers (full-en parttimers) maken pasfoto’s met ID station en als alles goed staat ingericht kan je geen fout maken.

ID station heeft voor de pasfoto's vele mogelijkheden zowel voor nationale- als internationale (visum) criteria en daarnaast is hij gebruiksvriendelijk waardoor je snel vertrouwd raakt met het maken van professionele foto’s.

De ondersteuning vanuit DPS is zowel telefonisch als online waardoor de (weinige) problemen snel worden opgelost en daarnaast worden we bezocht op het filiaal.

Ook de samenwerking met de gemeente is goed te noemen, de consumenten worden door de gemeente Beverwijk geadviseerd om onze Primera te bezoeken voor een pasfoto!

Primera Beverhof is dan ook zeer tevreden met ID station want deze levert een grote bijdrage aan omzet en rendement!"

- Henri Hooijschuur
KLIK-Primera Beverhof, Beverwijk